VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder bokföring, bokslut, deklaration, rapportering och beskattning.

VI ERBJUDER FÖLJANDE

TJÄNSTER

Vi finns till för er:

Vi på NK Bokföring har kunskap om alla företagsformer, jordbrukare och föreningar och vi betjänar både större och mindre företag.

Bokföring

Vi erbjuder i första hand modern, digital bokföring. Vår närmaste samarbetspartner är Netvisor där många olika integrationer med andra program är möjliga, men även andra bokföringsprogram är ett alternativ. Vi strävar till att alla företag ska hitta den lösning som passar deras företag bäst och att det ska ge en bekymmerslös digital bokföring.

Lönebokföring

Vi erbjuder tjänster inom löneberäkning och tar hand om ert företags löneanmälningar. Vi hjälper gärna till och svarar på frågor angående kollektivavtal, ledigheter och ersättningar.
Vid behov kan vi också göra upp avtal och söka ut ersättningar.

Företagsbildning

Det är många saker att tänka på vid företagsbildning och därför kan det vara bra att diskutera det tillsammans med någon före beslut tas. Om du funderar på att bli företagare eller att eventuellt ombilda ditt nuvarande företag kan vi redan från start hjälpa till med att svara på frågor och ta hand om det administrativa. Det är viktigt för oss att ditt företag direkt från början får den bästa tänkbara starten och därför ger vi denna tjänst kostnadsfritt till både nya och gamla kunder.

Fakturering, inköps- och försäljningsreskontra​

Behöver ert företag hjälp med att sköta faktureringen kan vi också ta hand om den. Även inköps- och försäljningsreskontran samt betalningsrörelsen kan vi helt eller delvis ta hand om för ert företag enligt överenskommelse. Vi ser gärna att ert företag tar i bruk digital hantering av försäljnings- och inköpsfakturor och vi hjälper gärna till i processen.

Övriga tjänster

Vi kan tillsammans med er göra upp olika avtal som behövs i ett företag. Det kan till exempel vara frågan om skuldebrev, hyresavtal, fullmakter eller anställningsavtal.

Digital bokföring

Fördelarna med digital bokföring är många. Det sparar på er tid, allt finns samlat på ett och samma ställe och är lättillgängligt.

5/5

HAR NI FRÅGOR?

Kontakta oss gärna: