TARJOAMAMME PALVELUT

Hoidamme kirjanpidot, tilinpäätökset, veroilmoitukset, raportoinnit ja verotukseen liittyvät asiat.

TARJOAMME SEURAAVIA PALVELUJA

PALVELUT

Olemme täällä teitä varten:

Meillä NK Kirjanpidossa on kokemusta kaikista yritysmuodoista, myös maanviljelijöistä ja yhdistyksistä. Palvelemme sekä isoja että pienempiäkin yrityksiä.

Kirjanpidot

Tarjoamme ensisijaisesti nykyaikaista, sähköistä kirjanpitoa. Lähin yhteistyökumppanimme on Netvisor, jossa integraatiot muihin ohjelmiin ovat mahdollisia, vaihtoehtoisesti voitte myös valita muita kirjanpito-ohjelmia. Pyrimme löytämään jokaiselle yritykselle heidän liiketoimintaansa parhaiten sopivan ratkaisun, joka takaa yritykselle huolettoman sähköisen kirjanpidon.

Palkkakirjanpidot

Tarjoamme palkanlaskennan palveluja ja hoidamme yrityksenne palkkailmoitukset. Autamme mielellämme vastaamalla kysymyksiin työehtosopimuksista, lomista ja korvauksista.
Tarvittaessa voimme myös laatia sopimuksia ja hakea korvauksia.

Yritysmuodostukset

Yritystä perustettaessa on otettava huomioon monia asioita ja sen takia niistä on hyvä keskustella jonkun kanssa ennen päätöksen tekemistä. Jos harkitset yrittäjyyttä tai mahdollisesti nykyisen yritysmuotosi muuttamista, voimme alusta alkaen auttaa vastaamalla kysymyksiin ja hoitamalla hallintoon liittyvät asiat. Meille on tärkeää, että yrityksesi saa alusta alkaen parhaan mahdollisen alun ja sen takia tarjoamme tätä maksutonta palvelua sekä uusille että vanhoille asiakkaillemme.

Laskutus, osto- ja myyntireskontra

Jos yrityksenne tarvitsee apua laskutuksessa, voimme myös hoitaa sen. Voimme myös hoitaa yrityksenne osto- ja myyntireskontran ja maksuliikenteen kokonaan tai osittain sopimuksen mukaisesti. Toivomme yrityksenne siirtyvän myynti- ja ostolaskujen sähköiseen hallintaan ja autamme mielellämme prosessissa.

Muut palvelut

Voimme yhdessä kanssanne laatia erilaisia yritystoiminnassa tarvittavia sopimuksia, esimerkiksi velkakirjoja, vuokrasopimuksia, valtakirjoja tai työsopimuksia.

Sähköinen kirjanpito

Sähköisellä kirjanpidolla on monia hyötyjä. Se säästää aikaa, kaikki löytyy samasta paikasta ja se on helposti saatavilla.

5/5

Onko teillä kysymyksiä?

Ottakaa meihin yhteyttä: